Идеално бели зъби само за 2 минути – рецепта

Идеално бели зъби само за 2 минути – рецепта ВСИЧКИ ГИ ИЗХВЪРЛЯМЕ, БЕЗ ДА ПОДОЗИРАМЕ, ЧЕ СА БЕЗЦЕННИ ЗА ЗДРАВЕТО! ЛЕКУВАТ ТЕЗИ ТРИ КОВАРНИ БОЛЕСТИ!

Идеално белите зъби са ключът към красивата усмивка. Въпреки това, жълтите зъби са често срещан козметичен проблем, който засяга както мъже, така и жени. Ако искате да подобрите вида на вашите зъби, ние ви предлагаме перфектния домашен лек, който ще ви даде желаните резултати за две минути.
Не е нужно да се харчат пари за скъпи стоматологични процедури. За да получите усмивката, за която винаги сте мечтали, използвайте този домашен трик. Най-хубавото е, че ще ви трябват само няколко общи кухненски съставки, които са евтини и лесно достъпни – сода и лимон.
Начин на употреба: Сложете една супена лъжичка сода за хляб в купа. Срежете лимон на две половини и добавете една супена лъжица лимонов сок към содата. Разбъркайте добре. Нанесете сместа върху зъбите си равномерно. Оставете да действа в продължение на две минути. Изплакнете устата и зъбите. Не използвайте това лечение твърде често, тъй като това може да увреди зъбния ви емайл.

Източник: lifebg.net

Advertisement:
Tags: