На гости на Лео ди Каприо (Вижте разкошния му дом за $23 милиона )

Лео ди Каприо си купи луксозен имот в Малибу, носителят на Оскар е платил $23 млн за дом бижу

Advertisement:
Advertisement:

Лео ди Каприо стана собственик на красива триетажна къща. Която се намира в центъра на огромен парцел от 68 декара в Малибу. Който е известен като средище на знаменитости.

Новият дом на Лео ди Каприо

Новият дом на Лео ди Каприо

Advertisement:
Advertisement:

Имението се намира на брега на самия океан. Къщата е снабдена с 5 спални. Към които са предвидени 5 бани. Новият дом на звездата притежава голям всекидневен салон с отделна трапезария.

На просторния двор е изградена беседка. Която има диван с формата на дъга. Предвиден за многобройните гости на холивудската звезда. Има и осемместно джакузи за любителите на спа забавленията.

Луксозната къща е построена от предишния си собственик през 2004 година. Който е Марк Бюрнет. Известен тв продуцент. Продуцирал американските аналози на „Гласът” и „Сървайвър”. Постройката е иновирана преди да бъде обявена за продажба.

Всичките помещения са с подновена подова настилка. Като е избран за дюшамето дъб. Петте бани са облицовани с мрамор и обзаведени с ценни фаянсови изделия. Отделните стаи са обновени с дизайнерско боядисване. Като е предпочетен бяло-кафеникавия нюанс. Като цяло преобладава цвят на мляко с какао, предават от електронното издание tialoto.bg.

За вътрешното обзавеждане на тузарския дом е ползвано вдъхновението на миналото. Интериора намеква за ретро. Като обаче е включена и лека модернистична нотка. Мебелите са по скоро нови. Другите пък са подчинени на по-старите модни тенденции. Така е постигната една интересна преходност от миналото към по-модерното.

Вижте още много снимки от новото имение на Лео ди Каприо в Малибу!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:
Tags: