Денис Ризов разтърси bTV: Колегите не могат да повярват, че е истина! (още подробности)

Денис Ризов разтърси bTV: Колегите не могат да повярват, че е истина! (още подробности) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Денис Ризов направи това, което малцина очакваха!

Рокаджията от „Ахат“ Денис Ризов сащиса всички в Би Ти Ви и буквално разплака Меги и Нели от предаването „Търси се“. Бившият на Наталия Симеонова подари възможно най-големия подарък на двете дами за Нова година.

И той е работа. Да, Нели Хаджийска и Меги Димчева от месец били унили и адски притеснени. Оказа се, че договорът на предаването им с Би Ти Ви е бил за три години и изтича съвсем скоро. До вчера обаче никой не знаел дали той ще бъде подновен или Меги и Нели ще останат на бюрото по труда.

Advertisement:
Advertisement:

Денис Ризов

Денис Ризов разплака Нели и Меги

„Дори имаше по-голяма вероятност „Търси се“ да падне от екран, защото в последно време някак доскуча на зрителите. Рейтингът увисна на едно място и шефовете се колебаеха дали да не го спрат, а на негово място да излъчват нещо друго. Денис Ризов обаче направи чудото“, коментират източници от кухнята на медията.

Готов на всичко, за да запази предаването, което продуцира и да помогне на приятелките си Нели и Меги, Денис Ризов направил пътека до шефския кабинет. Какво са говорили с ръководството на телевизията през тези няколко срещи, това никой не знае.

В крайна сметка обаче Ризов сюрпризирал водещите, че ще подпишат нов договор и дори ще имат на разположение ново и по-модерно студио. Това така зарадвало Нели Хаджийска и Меги Димчева, че се заканили да направят курбан за здраве на музиканта.

За жалост, Денис не успя да постигне такива успехи и с предаването за Наталия Симеонова, което подготвяше. То падна от екран още преди да се излъчи пилотния му епизод. Но пък сега Наталия се кани да емигрира с дъщеря си при любимия в Америка и то при първа възможност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:
Tags: