НОВ ПОКЪРТИТЕЛЕН УЖАС В ГЕРМАНИЯ!

НОВ ПОКЪРТИТЕЛЕН УЖАС В ГЕРМАНИЯ!

Advertisement:

Сирийски бежанци, наскоро пристигнали в Германия, са ритали едногодишно дете в лицето по време на сбиване в автобус. Когато на място пристигнали лекари, които да се погрижат за пострадалите, включително и за детето , мигрантите са ги нападнали с колани, съобщи британският вестник „Експрес“.

Нападението станало навръх Коледа в град Аугсбург, където в същия ден 54 хилиди местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриването на бомба от Втората световна война, която в последствие е била обезвредена, пише Пик.

Няколко сирийски бежанци избухнали в гняв, защото според тях детска количка е заемала твърде много място в автобуса, по време на евакуацията. „Мигрантите започнаха да тормозят другите пътници преди да започне сбиването. Четирима от тях започнаха да се държат за дръжките на автобуса и да ритат жените и старците в автобуса“, разказва потресен свидетел на случилото се.

Advertisement:

В този момент едногодишното дете било изритано в лицето. Когато лекарите се появили, за да се погрижат за него и за другите пострадали, те са били атакувани с колани от бежанците. Медиците е трябвало да изчакат полицията да се появи, преди да могат да се погрижат за пострадалите.

Започнато е разследване във връзка с инцидента.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement:
Tags: