Чудо: Намажете шията си с червен лук преди лягане и вижте какво ще стане!

Чудо: Намажете шията си с червен лук преди лягане и вижте какво ще стане! 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Да мажем врата си с червен лук е невероятно полезно за здравето!

Вкусният и широко разпространен червен лук има неподозирани преимущества. Червеният лук е известен като чистач на кръвта. Той „убива” бактерии и бацили.

Според руския учен Игор Кназкин той има доказана роля срещу щитовидната жлеза. Определено е силен съюзник в борбата срещу болести на щитовидната жлеза.

Advertisement:
Advertisement:

червен лук

Мажете шията си с червен лук преди лягане – ползите от него са огромни

Известният доктор от Санкт Петербург е намерил начин как да се използва. Лекарят препоръчва вечер, преди лягане да разрежем една глава червен лук на две половини.

И с тях да си мажем врата. Но в частта , където се намира щитовидната жлеза. Мазането да извършваме с кръгови движения и да оставим сока да престои цяла нощ.

Така ще се стимулират функциите на ендокринните органи.

Според китайските специалисти червения лук действа по-добре от белия. Той лекува много болести на сърцето. Намалява и лошия холестерол с доста проценти.

Заради това учените препоръчват да го консумираме повече от другия.

В същото време червения лук спомага за съхранението на добрия холестерол. Освен това редовното похапване на зеленчука влия е добре на мозъчната дейност.

У нас той много не се използва. Най-вече в сурово състояние в салати и сурови ястия. Но ползите му са доказани по света. Затова опитайте и вие, със сигурност ще останете доволни от действието и ползите му.

А ако вече сте пробвали, не забравяйте да споделите и да коментирате как и с какво ви е помогнало.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:
Tags: