Ето какво означава, ако имаш трапчинки на бузите!

Ето какво означава, ако имаш трапчинки на бузите!

Advertisement:
Advertisement:

При някои хора усмивката е съпроводена с появата на красиви трапчинки по бузите. Това прави тези хора по-привлекателни, харизматични и очарователни. Сладките трапчинки могат лесно да завъртят главата на всеки представител на противоположния пол. Ето защо много хора мечтаят за такова "оръжие" в своя арсенал.
 
Трапчинки на бузите
 
Малко хора знаят, но само 20% от населението на планетата притежават тази очарователна особеност. На останалите 80% от хората им остава само да съзерцават и да се любуват на чуждите трапчинки.
 
Генетиците са изследвали това явление и са стигнали до заключението, че трапчинките на бузите не са нищо повече от един дефект – или по-конкретно, те са резултат от генетична мускулна деформация. За съжаление, единственият начин да се сдобиете с тях – е да се родите с тях!
 
 
Народна мъдрост гласи, че притежателите на такива трапчинки (димпълс по бузите) ще бъдат щастливи през целия си живот. Те притежават изключителна комбинация от независим характер, адаптивност към живота и комуникативност.
 
Как тогава да възприемаме трапчинките на бузите? Като генетичен дефект или щедър подарък от природата? Всеки решава сам за себе си, но тази чаровна особеност може да бъде отлично украшение на всяко лице.
 
Развеселете усмихнатите си приятели поднасяйки им тази интересна информация – те ще ви бъдат благодарни!

Източник: mall359.com

Advertisement:
Advertisement:
Advertisement:
Tags: